Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΜΠΑΡ!

3 σχόλια:

  1. Πανο και λοιποι ενδιαφερομενοι,

    οπως εχουμε ολοι διαπιστωσει φετος στον ποταμο μας την επεσαν οι τρεντηδες.το εγκλημα που διετελεσθη απο την δημοτικη αρχη εχει μετατρεψει τον ποταμο σε προπυργιο της καγκουριας,των εξουθενωτικων bit και των ακριβων τιμων σε ολα τα προιοντα (μπυρες ξαπλωστρες,καφεδες,αναψυκτικα).επειδη φετος αναμενεται να βουλιαξουμε απο κοσμο (ποιος θα ξεκινησει να παει χαλκιδικη με 1,5 ευρω βενζινη και οικονομικη κριση) θα πρεπει με καποιον τροπο να διαφυλαξουμε τους εαυτους μας απο ολα αυτα τα ασχημα που συμβαινουν.ο βαλτος μπορει να παιξει ρολο σ αυτο λογω προτερου "εντιμου βιου".

    θα πρεπει να παρθει μια πρωτοβουλια για να διευθετηθουν ορισμενα κρισιμα θεματα:
    1)η ενταση του ηχου σε ολα τα μαγαζια.οποιος παει και κατσει αναμεσα σε δυο μαγαζια θα τρελαθει.ακουγεται ενας αθλιος αχταρμας χωρις τελος
    2)η διατηρηση των τιμων σε λογικα πλαισια (τωρα ειναι ακριβες.ειναι πολλα τα 3 ευρω για τον καφε).νομιζω πως εχει παρει το ματι μου και μια καταγγελια στο troktiko για αυτο το εμα στον ποταμο
    3)οι θεσεις για το παρκαρισμα των αυτοκινητων το σαββατοκυριακο.την περασμενη κυριακη υπηρχε προβλημα στην εισοδο και την εξοδο των αυτοκινητων.

    δε γνωριζω τι απο ολα αυτα ειναι εφικτο να διορθωθει ή αν απλως δεν υπαρχει κανενα προβλημα και γω βλεπω φαντασματα.

    Υ.Γ. και ελεος πια μ αυτη τη ρακετα μας πρηξατε (χεχε).νταξει ορισμενες φορες και μεις το παρακανουμε και ζηταμε συγγνωμη για τυχον ατυχηματα με ανατρεπομενα ταπερ.


    jammin-rockin-valtos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς σύντροφο Χρήστο (και όχι μόνο)

    Δεν έχεις άδικο σε όλα από αυτά που είπες..

    Όσον αφορά την ένταση του ήχου, το προηγούμενο καλοκαίρι ο Τέο είχε πάει να μιλήσει με το αφεντικό του Bloom και άκρη δεν έβγαλε. Από το να τα έχουμε και εμείς τέρμα , αποφασίσαμε να έχουμε την ένταση σε λογικά πλαίσια και ας μην ακουγόμαστε και πολύ. Είμαι σίγουρος πως, όταν παίζετε ρακέτες δεν ακούτε τη μουσική του βάλτου. Στους μπάτσους δεν θέλουμε να πάμε, οπότε…

    Όσον αφορά τις τιμές, αυτές έχουν υπολογιστεί με την τιμή της ξαπλώστρας… Τώρα αν έρθεις στο μπαρ και πιεις καφέ (χωρίς να πάρεις ξαπλώστρα) εκεί είναι ένα θέμα. Αν το χειμώνα στα μπαρ ο καφές (φραπές κατά το νεοελληνικών) είχε 2.5 ευρώ τα 3.5 ευρώ το καλοκαίρι δεν είναι υπερβολικά (με ξαπλώστρα). Για κάποιους που έρχονται σχεδόν κάθε μέρα, είναι ένα θέμα. Τουλάχιστον ας έχουν μια σχετική μείωση στα υπόλοιπα αγαθά του βάλτου! Θα το διαβιβάσω στο «αφεντικό» και θα σου πω κατ ιδίαν.

    Το θέμα του παρκινγκ είναι τραγικό. Να φανταστείς ότι οι «δίπλα» έχουν και πριβέ παρκινγκ μπροστά από το μαγαζί τους, σαν τα σκυλάδικα. Μόνο ο Δήμος (ποιος Δήμος, λέμε τώρα…) μπορεί να βάλει μια σχετική τάξη, οριοθετώντας με κάποιο τρόπο το μέρος, αφήνοντας τουλάχιστον το δρόμο ανοιχτό. Την Κυριακή είχα αφήσει σε ένα παρμπρίζ σκονάκι με σχετικά μπινελίκια… Καθώς οδηγούσα, ο δρόμος σταμάτησε να υπάρχει. Μια λύση είναι τι δημοτικό παρκινγκ, στα τσαΐρια..

    Γενικά την απουσία δημοτικής αρχής την βιώνουμε χειμώνα-καλοκαίρι. Θα μπορούσε να βάλει όρια και όρους και στη μουσική και όπου αλλού ήθελε.

    Αν και είμαι κατά της ασύδοτης ρακετολαγνείας λέω να κάνω ένα μέρος για να ψηφίσετε τον καλλίτερο και τον χειρότερο ρακετιέρο…

    Αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατω τα χερια απο τους ρακετοβιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή